Mc Donalds Étterem, Balatonalmádi

4 Vélemény
Mc Donalds Étterem
Baross Gábor Utca 6
8220 Balatonalmádi
Veszprém
A cég már nem üzemel!

Hasonló cégek a közelben

 1. Baross Gábor Út 6.
  8220  Balatonalmádi
 2. babits mihály 2
  8220  Balatonalmádi
 3. Baross Gábor U. 3.
  8220  Balatonalmádi
 4. Baross Gábor U. 3
  8220  Balatonalmádi
 5. Jókai Utca 1.
  8220  Balatonalmádi
 6. Jókai Utca 1.
  8220  Balatonalmádi
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete

Vélemény

mc donalds

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Almádiban szoktam nyaralni . Át szoktunk ugrani kb minden nap . Megfelelő kiszolgálás és széles választék :) hiába egészségtelen én szeretem . saláták , fagyik , hamburgerek . Az árak a legjobb kategóriában vannak . Több féle menü közül lehet választani ami nekem a leginkább szimpatikus .
## mc donalds

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem a nagyszüleim Balatonalmádiban laknak és mivel elég sokat vagyok náluk, ezért néha néha betérünk 1-1 szendvicsre. Tudom, hogy nem egészséges, de mindig próbálok olyan ételek választani náluk amik azért annyira nem egészségtelenek. Pl.: saláták, narancs juice..stb. Persze nem mondom hogy néha nem eszek meg egy két szendvicset, de nem hiszem hogy attól még egészségtelen lennék. Egyedül az zavar, hogy nagyon drága. De most már lassan minden. Régebben voltak olyan akciók és olyan ételek amikre még azt mondta az ember, hogy ez még megfizethető, de most már horribilis árak vannak és sokszor ezért nem megyek már be, mert 2 szendvics, 1 krumplival meg egy kólával már 2000 ft alatt nem jön ki.
## mc donalds# almádi

Mc donalds

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az egész családom szereti a mc donaldsos ételeket főleg a fiaim.Egy hónapba többször is el szoktunk menni enni egy jót.Igaz nem valami egészséges de azért nagyon finom.Az öcsém már dolgozott is az egyik éttermükbe.
## fanta# sültkrumpli# sajtburger

Mc Donalds

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyáron, mikor Almádiban dolgoztam, általában itt ebédeltünk. Nem egészséges, és nem is a kedvenc kajám, de ez volt az egyetlen hely, ahol 3 perc alatt kiszolgáltak, és így belefért az ebédidőmbe!
## hamburger# meki# sült krumpli

Vásároljon Prémium Tagságot